1.4.10

Jejaka tampan nombor dua puluh lapan Cleo.

-undilah Ali Riza.
blog buih

ada sekali tu, aku terjumpa satu awek budak UM. Dia tanye aku,

“You kenal Aleck tak? Budak MC kan?”

“oh kenal…my batch tu…Nape?” Aku cam tak budget ah such a small world.

“Oh takde..kitorang selalu nampak dia naik basikal..pastu kitorang follow dari belakang..bontot dia power.” Jawab awek tu sambil gelak2 comel.

True story.

Aleck sangat legendary macam Barney Stinson.

7 comments:

  1. wahhhh. aku kenal mamat ni. budak Asasi aku. hikhik.

    ReplyDelete
  2. huyoooo......tp memang ramai chikaro yg ckp bon aleck power zaman aku sekolah um

    ReplyDelete
  3. anies ko usha bon aleck gak eh?

    ReplyDelete
  4. haah. hahahhahahahhahahahahaha. dia main rugby ke?

    ReplyDelete
  5. Haritu aku nampak dia main rugby kat padang merbok..cam gemuk je..hahahaha!!anies..dia budak engine gak laa..nampaknya bon dia tak cukup pawer sbb anies x igt nampak dia kat fac..:p

    ReplyDelete
  6. salah sha...bon dia power gile.

    sebab bila anies nampak bon dia, anies dah tak ingat dia ada kat mana.

    ReplyDelete