30.7.08

Ape kejadahnya ini?
Sila amati gambar dengan teliti. Gambar tersebut adalah gambar party Hen's Night untuk Cik D tempoh hari [bulatan Biru]. Master planner tektik ini adalah Puan S [bulatan Hijau] dan diselenggara oleh cik N [bulatan purple] sambil dibantu oleh team N nya yang terdiri dari Cik N, Cik N dan Puan N.

Namun persoalannya disini jelas ternyata kenapa Chef itu berposing sedemekian? [jejaka didalam bulatan
merah]Kenapa gaya ini yang dipilihnya? Dengan mempamerkan telunjuk dan jari hantu kedua2 belah tangannya dalam gaya simbolik peace atau pun gaya2 hippies ala 70an, mungkin dia terpengaruh dengan konsep tropika yang cuba dipamerkan gadis2 dan puan2 disekelilingnya.Mungkin anda patut mengunjungi jualan hujung tahun Jimmy Choo untuk membolehkan anda bergaul bersama mereka dengan gaya gedik mengalahkan semua orang ini.

Walaubagaimanapun, tujuan entri kali ini adalah untuk mengkaji sifat2 manusia yang menyelinap masuk ke dalam gambar [bulatan Kuning]. Ape kejadahnya ini? Jelas sekali anda tidak dijemput untuk bersama2 mengambil gambar. Namun dengan gaya lenggokan manja dan mata yang lirik2, terus sahaja ia mempamerkan wajahnya yang bagai terpacul dari tas tangan Puan N.

Jadi, walaupun anda pandai masak, jangan la masuk ke dalam gambar orang.
blog buih

2 comments:

  1. hahaha...banyak betul cik N...tapi Puan S mmg BFF....manakala cik N yg berupakan gf kepada ultimate BFF pula mahu saingi status bf nya itu...

    ReplyDelete
  2. janganlah lembu hendak melawan harimau!

    ReplyDelete