31.8.08

Puan S dan Acad [ape kejadahnya ini?13]

Berikut adalah gambar2 Puan S di BBQ sempena Merdeka di rumah saya.

Puan S sangat bersemangat untuk menyambut "tanggal tiga puloh satu" ini. Namun akibat kelewatan saya untuk mengambil gambar, terserlah wajah bengangnya sambil berkata "cepat ah Peah..."


Ini gambar keluarga Puan S. Acad namanya. Dia tidak gemar mempamerkan gaya2 posing ala "america's next top model". Puan S gemar membuat gaya2 tersebut. Antara signature look nya adalah Mulut "Prune". Gaya itu sukar untuk ditiru kerana jika kurang berlatih mungkin akan mengabikatkan kekejangan otot pipi.


Jelas kelihatan di dalam gambar Puan S cuba dengan sedaya upaya untuk memujuk Acad mempamerkan posing ala peragawan yang mashyur. Namun Acad hanya tergelak kecil. Ape Jadah, tak dapat Jack, tak Rock langsung, Lapan tahun nak climb adalah antara contoh2 ayat yang Acad akan sebut.


Akibat kegagalannya untuk memujuk Acad memperagakan apa2 gaya selain dari gaya standardnya, Puan S akhirnya mengalah lalu cuba dengan aksi Signaturenya @ "mulut Prune". Namun kurang berjaya kerana die pula tergelak semasa gambar ini diambil.Acad terus mengekalkan watak standard.


Puan S :" Eyhh...UUUuu! nanti la tak abis lagi kita tangkap gambar lagi..."
Acad: "Dah ah tu...tak dapat ah nak tangkap banyak mana lagi? struggle dah ni....no choice"
blog buih

No comments:

Post a Comment