26.1.10

Glee

glee [25/365]

blog buih

Kalau kat rumah sekarang ni aku dah kurang layan movie. Aku dah lebih tersangkut dengan mini series. Movie makan masa dua jam. Mini series selalunya dalam 45 minit tapi dalam secara totalnya jauh lebih lama. So tiap2 malam boleh tengok satu episode sebelum tidur.

Glee - Apa itu glee?

Sebuah cerita berkonsep mini series berkisar tentang kisah remaja di sekolah. Aku suka cerita ni sebab banyak scene2 nyanyi yang best. Kat sekolah ni semua orang pandai nyanyi siot.

Si sebalik keseronokan melalak2 dekat sekolah, terdapat juga plot2 menarik tentang hubungan antara Cikgu dengan isterinya, Hubungan cinta remaja dan sebagainya.

Aku dah habis layan Glee ni. Next nak layan ape? Dengar cerita Chuck dah masuk Season 3.

Best nye....!!!!

4 comments:

  1. best ek glee? nanti aku nak cuba tgk..

    ReplyDelete
  2. satu hal pulak aku nak amik gambar gossip girl sha...

    ReplyDelete
  3. hahah!banyak je yang sanggup nak jadi model gossip girl kau tu..

    ReplyDelete