22.1.10

Masalah koneksi.

baju tak muat.

blog buih

Masalah.

Internet takde. Aku tak dapat berhubungan dengan dunia luar. Paling merisaukan, hujung minggu mungkin akan mengakibatkan projek 365 terganggu.

Aku dah telepon dah Streamyx semalam. Masalah aku asas sahaja. Password dan User ID tak menepati kehendak komputer. Aku bagi semua butir2 yang diminta. Sebagai pulangan aku hanya mahu User ID dan password aku.

Tak. Dia insist aku buat step2 bodoh menyambung internet. Bukan aku tak pernah sambung, aku ikut kan jugak. Dia suruh aku pastikan modem tu "on".

Nasib baik aku sabar.

Tetiba. Dia putus. Aku tak dapat cakap dengan dia lagi. Internet masih tidak bersambung.

1 comment:

  1. pergh ini masalah faking anoying punye wooo.hahahaa

    ReplyDelete