7.5.09

Baby Peach

-I've come to realise that Peah is just a Peach without a C.

blog buih

Aku meluru masuk ke dalam kedai itu. Terpampang "SALE" kat depan farmasi. Akak yang jaga kaunter tu comel. Aku pandang kat dia. Dia senyum manis.

Aku berjalan2 di sekeliling kedai. Aku mencari Refill Pack untuk sabun. Aku tak suka kumpul botol2 plastic kat rumah.

"Excuse me, ada tak refill pack sabun? I carik2 tak nampak la.."

"Emm ada, Johnson's baby"

"Itu untuk baby kan? Untuk orang tua takde?" Aku agak hampa.

"Untuk orang tua pun boleh..untuk baby pun boleh..."

Aku terus amik dan beli sebab akak tu panggil aku 'baby".

5 comments:

  1. hahahaha. post ni best. teringat aku emma baby.

    ReplyDelete
  2. hahahaha..post ni best. teringat kat emma baby.

    ReplyDelete
  3. nice pics. nampak bergaya :)

    ReplyDelete
  4. nice pics? gambar sabun ni ko suka? amik ah buat profile pic kat facebook..

    ReplyDelete