6.5.09

In Demand.

- Alat penting yang mahu dijual bersama dengan alat2 kamera LX3 yang lain di sini.
blog buih

Dengan tidak semena2, Shaq tetiba bercerita pasal kahwin dan dia nak aku amik gambar dia. Aku dah memang sedia pening dengan issue amik gambar wedding. Aku takut aku tak mampu menjalankan tugas berat di hari yang amat penting itu.

Tapi kalau korang insist jugak, sila telepon agent aku. Rate and charges apply. Chewah!

In Demand sungguh....

"Nama photography you tu tak sesuai la ngan you..Ape benda ntah..Chi rosechur..Ah entah aahh!" Marah dia sambil mulutnya mengunyah2 Lele Penyet Api di SS15.

"Abih tu...you nak I letak ape?"

"Put something short and memorable...like Buih Photos" She looked at me, obviously still munching.

I thought she was referring to something else when she mentioned short, It definitely is memorable..for me at least.

She definitely has a point though. A good point.

*******

So, now the next step. I'm clearing off some of the gears that I have enjoyed to make way for better ones.

Hopefully it'll give me the chance to take better pictures.

By middle of next month, I'll know for sure if I'm ready to take wedding pictures. For now I'm just going to look for ideas for a new watermark.

Please leave your suggestions. Must contain the word Buih and another word.

I'm thinking... Foto Buih or fotobuih, semua kecil dan rapat. hmm? please leave comments and ideas!!!

4 comments:

  1. tahniah di atas peningkatan ini!

    ReplyDelete
  2. Buih Pictures

    BuBu Buih

    Bubbly Bubble Pics

    Bubbly Buih Foto

    ReplyDelete
  3. gambuih

    terbuih!

    buihgraphy

    ReplyDelete