30.9.08

Gambar Putar

Hari ini saya belajar satu skill baru menangkap gambar dari saudara Amy. Nama skill itu ialah gambar putar. Semua orang seronok menggunakan teknik gambar putar tersebut. Saya juga turut terhibur. Berikut adalah gambar2 putar yang saya tangkap.
Ni Zano, die tengah menikmati rokok sambil melepak minum teh o ais. Yang merah menyala tu jam baru dia.

Ni Amy, dia yang ajar aku cara2 nak tangkap gambar macam ni. Dia pandai tangkap gambar.Aku nak link kat website dia, tapi tak tau camane. Mungkin dia boleh bagi website dia kat ruangan komen dibawah.

Ni Nik, dia seorang pelajar yang tekun. Walaupun dia kelihatan seperti seorang party animal, itu hanyalah effect dari gaya gambar ini. Ia kelihatan seperti anda sedang berada di sebuah parti liar.

Ni amad.Aku tak tau ah ape nak jadi ngan dia ni...


Buih: Ok, aku putar kau senyum tau...
Amad: Aku putar ke kau senyum?
Buih: Aku putar la..kau senyum..aku senyum mana kluar kat gambar! aku yang tangkap!..
Amad: Kihkihkihkih...

Sebab tu gambar saya tiada. Saya putar, mereka senyum.
blog buih

4 comments:

  1. seni la konon..ntah aku pun tak perasan sebenarnya...

    ReplyDelete
  2. click link berikut utk melihat Website AMY sekian... terima kasih... :P

    ReplyDelete